Werken bij KaKa?

Dat wil jij toch ook!

Wil jij bij ons werken?

Bij Kinderopvang KaKa zijn we altijd op zoek naar toppers die onze teams willen versterken. Word jij enthousiast van het werken met kinderen? En wil jij een belangrijke rol hebben bij het opgroeien, opvoeden en helpen ontwikkelen van kinderen? Bij ons krijg je veel vrijheid en de benodigde middelen om dit te kunnen doen. Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk! In welke levensfase jij ook zit, we gaan graag met jou in gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekeken.

In onze organisatie staat naast het kind de medewerker centraal. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan op onze prachtige locatie(s) met fijne collega's en ruimte voor eigen initiatief. Verder bieden wij jou veel kansen voor jouw eigen ontwikkeling via diverse opleidingsmogelijkheden waardoor jij voor onze ouders en kinderen nog meer kunt betekenen.

Scrol door naar beneden voor onze mogelijkheden; direct solliciteren, een open sollicitatie of een vrijblijvende kennismaking!

 

Stage lopen?

Wil jij graag stage lopen bij Kinderopvang KaKa? Dat is mogelijk, via onderstaand emailadres kun je informeren naar de beschikbaarheid:

Wie weet hebben wij een leuke stageplek voor jou!

 

 

Direct solliciteren op openstaande vacatures

Naar vacatures

 

Stuur ons een open sollicitatie

Verzend je sollicitatie

 

Kom vrijblijvend kennismaken

Neem contact op