Je kind kan bij ons zichzelf zijn

Kleinschalige opvang met persoonlijke aandacht

Visie op opvang

Kinderopvang KaKa is opgericht in 2009 met kwaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en oog voor de ontwikkeling van kinderen als uitgangspunt. Onze locaties bieden een huiselijke omgeving waarin ruimte is voor jouw kind om zichzelf te zijn. Respect voor elkaar, oog voor de omgeving en vooral veel lol is wat we de kinderen mee willen geven.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk pedagogisch sterk. Ze hebben geduld, maar kunnen ook consequent zijn als dat nodig is. We proberen zoveel mogelijk een verlengstuk te zijn van thuis en school. Niet voor niets zijn nagenoeg al onze vestigingen gehuisvest in basisscholen. Veel buitenspelen en regelmatig op pad gaan – denk aan een speeltuin in de buurt, naar de winkel of naar bos of hei – onze leidsters doen er alles aan om het voor jouw kind zo leuk mogelijk te maken.

Kinderopvang KaKa werkt met diverse VVE-methodes, zoals Piramide, Uk en Puk en Startblokken. Welke keuze hierin gemaakt wordt is afhankelijk van de regio, van de scholen en van de betrokken gemeentes.

Soorten opvang

"Bij KaKa werken lieve
leidsters die met passie
en betrokkenheid
hun werk doen"

Inschrijven

Vul het formulier in

Inschrijven

Rondleiding

Bekijk een KaKa vestiging

Vraag een rondleiding aan

KaKa

Bij jou in de buurt

Zoek een vestiging